Atelier: Overakkerstraat 194 4834XP Breda Tel: 0630765208  KvK 20153251

De oplage van de linoleumsneden varieert tussen de drie en vijf stuks. De prijzen zijn inclusief houten lijst, glas, passe-partout en btw.

Elk fotografisch werk heeft een oplage van vijf afdrukken en is gesigneerd op de achterzijde van de foto en op de voorkant van het passe-partout. De zwart-wit foto's zijn afgedrukt met Piezography K7 op Fine Art FibaPrint papier. Dit levert de allerhoogste fotokwaliteit op van dit moment. Kleurenfoto's zijn in c-type afgedrukt op Fuji Crystal Archive Professional Paper-Maxima. Alle foto's en gebruikte papieren voldoen aan de normen van musea en galeries.  De prijs is inclusief een mooie Barth ongelakt massief essenhouten lijst met glas en een passe-partout van Moorman. De foto's hebben het formaat van ca. 40x60cm en 40x40cm. De afmetingen van de lijsten inclusief passe-partout zijn 58x75cm liggend, 55x78cm staand en 55x58 vierkant. Deze lijsten hebben geen standaard formaat maar het betreft maatwerk waardoor het kunstwerk optimaal tot zijn recht komt.

Als u een werk wilt kopen kan dit rechtstreeks bij mij. Na betaling is het mogelijk het fotografisch ingelijste werk naar u toe te sturen. Het verzenden is hierbij gratis. Retourneren binnen twee weken, de portokosten zijn dan voor uw rekening.

kunt ook via Exto kopen, klik dan in het menu op "online winkel".  Reacties en vragen zijn altijd welkom via het gastenboek of mail.